Om Kärrbäck Service & Entreprenad

Om Kärrbäck Service & Entreprenad

Vår byggfirma i Västerås utför alla typer av uppdrag som exempelvis nybyggnation och renoveringsarbeten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Kärrbäck Service & Entreprenad är ett byggföretag i Västerås som har engagerade ägare som värnar om att få ut det bästa ur våra medarbetare. Med ett bra arbetsklimat på våra arbetsplatser motiveras våra duktiga medarbetare att utföra sitt hantverk med stor noggrannhet och med högsta kvalitet för maximal kundnöjdhet.

 

Idag har vi cirka 30 medarbetare inom olika hantverksområden som innehar yrkesbevis och nödvändiga certifieringar för sina respektive arbetsområden. Det betyder att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom byggsektorn till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Västerås med omnejd.

 

Om du vill få hjälp med byggnation eller renoveringsarbeten är du välkommen att kontakta oss för att boka ett personligt möte med våra snickare i Västerås. Då kan vi lyssna på dina önskemål, bistå med konsultation och därefter överlämna en offert med ett rättvist pris.

Boka ett kostnadsfritt besök inför ditt projekt!

Om du vill få hjälp av vår byggfirma i Västerås kan du använda vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt platsbesök. Då kan vi diskutera ditt projekt och lämna en offert med ett rättvist pris.

Boka ett kostnadsfritt besök inför ditt projekt!

Boka platsbesök